| fevzipasaliyiz okulumuzla ilgili sorunları, , , , mı, , , , zı, , , , ve öğ, , , , retmenlerin davranı, , , , ş, , , , ları, , , , mı, , , , zı, , , , açı, , , , klayacağ, , , , ı, , , , mı, , , , z bir forum sitesi. b |
|
| Buna bi bak!! | |
|
+11asecik KiNG geveze ayça sugar girl cerenay ay fısıltısı qokay evanescence_7/c TR4J3DY sewo AvatarTheLastAirBender 15 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
asecik
| Konu: Geri: Buna bi bak!! C.tesi Kas. 10, 2007 1:24 pm | |
| sewo sen bisürü istek sıralamışın da senin dediğin şeyler büyük forum sitelerinde olur. bu siteye okulun hepsi yaklaşık 1400 kişi sürekli girip siteyi canlı tutsalar belki yürür ama girse girse en fazla 30 kişi giriyo yani senin dediklerin olmaz muhtemelen. | |
| | | mercimek
| Konu: Geri: Buna bi bak!! Perş. Kas. 22, 2007 11:02 am | |
| - AvatarTheLastAirBender demiş ki:
- arkiler burda tanısalım ve forum hakkında tavsiyelerimizi konusalım!!bn anıl 7bde okuyorum sizi da tanımak bni memnn eder
anılcan ben fatma bana da atmana gerek yoktu bu mesajı | |
| | | makcura
| Konu: Geri: Buna bi bak!! Paz Ara. 02, 2007 7:08 am | |
| site şuan da çok sade.. başlık sayısı az..
kategerizasyon işlemine acilen gidilmesi gerek.. bu işlem yapıldıktan sonra zaten herşey kendi kendine düzene girecektir..
mod arkadaşım nasıl olur diyosan eğer bu işlem bi kaç tane forum incele ordaki başlıklara bi göz at derim (mod olduğuna göre zaten bakmış olcağını tahmin ediyorum gerçi) | |
| | | ulas
| Konu: arka plan Paz Ara. 02, 2007 7:14 am | |
| slm ben 7b den ulaş forum gayet güzel | |
| | | Sunsetter
| Konu: Geri: Buna bi bak!! Çarş. Şub. 13, 2008 9:18 am | |
| bn beste 8-a dan şu siteyi ne zaman yeniliycekler ?? bilen varmı.. biri ocakta dedi ama şubattayız yani. | |
| | | | Buna bi bak!! | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|