fevzipasaliyiz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
fevzipasaliyiz

okulumuzla ilgili sorunları, , , , mı, , , , zı, , , , ve öğ, , , , retmenlerin davranı, , , , ş, , , , ları, , , , mı, , , , zı, , , , açı, , , , klayacağ, , , , ı, , , , mı, , , , z bir forum sitesi. b

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Buna bi bak!!

+11
asecik
KiNG
geveze ayça
sugar girl
cerenay
ay fısıltısı
qokay
evanescence_7/c
TR4J3DY
sewo
15 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
asecik

Buna bi bak!! - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: Buna bi bak!!   Buna bi bak!! - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi Kas. 10, 2007 1:24 pm

sewo sen bisürü istek sıralamışın da senin dediğin şeyler büyük forum sitelerinde olur. bu siteye okulun hepsi yaklaşık 1400 kişi sürekli girip siteyi canlı tutsalar belki yürür ama girse girse en fazla 30 kişi giriyo yani senin dediklerin olmaz muhtemelen.
mercimek

MesajKonu: Geri: Buna bi bak!!   Buna bi bak!! - Sayfa 2 Icon_minitimePerş. Kas. 22, 2007 11:02 am

AvatarTheLastAirBender demiş ki:
arkiler burda tanısalım ve forum hakkında tavsiyelerimizi konusalım!!bn anıl 7bde okuyorum sizi da tanımak bni memnn eder Razz
anılcan ben fatma bana da atmana gerek yoktu bu mesajı
makcura

makcura

MesajKonu: Geri: Buna bi bak!!   Buna bi bak!! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ara. 02, 2007 7:08 am

site şuan da çok sade.. başlık sayısı az..

kategerizasyon işlemine acilen gidilmesi gerek.. bu işlem yapıldıktan sonra zaten herşey kendi kendine düzene girecektir..

mod arkadaşım nasıl olur diyosan eğer bu işlem bi kaç tane forum incele ordaki başlıklara bi göz at derim (mod olduğuna göre zaten bakmış olcağını tahmin ediyorum gerçi)
ulas

ulas

MesajKonu: arka plan   Buna bi bak!! - Sayfa 2 Icon_minitimePaz Ara. 02, 2007 7:14 am

slm ben 7b den ulaş forum gayet güzel sunny
Sunsetter

Sunsetter

MesajKonu: Geri: Buna bi bak!!   Buna bi bak!! - Sayfa 2 Icon_minitimeÇarş. Şub. 13, 2008 9:18 am

bn beste 8-a dan şu siteyi ne zaman yeniliycekler ?? bilen varmı.. biri ocakta dedi ama şubattayız yani.

Buna bi bak!!
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2