fevzipasaliyiz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
fevzipasaliyiz

okulumuzla ilgili sorunları, , , , mı, , , , zı, , , , ve öğ, , , , retmenlerin davranı, , , , ş, , , , ları, , , , mı, , , , zı, , , , açı, , , , klayacağ, , , , ı, , , , mı, , , , z bir forum sitesi. b

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Şiir Okuduysan...

5 posters
YazarMesaj
geveze ayça

geveze ayça

Şiir  Okuduysan... Empty
MesajKonu: Şiir Okuduysan...   Şiir  Okuduysan... Icon_minitimePtsi Kas. 19, 2007 12:32 pm

Burda Kürsüye Çıktığın İlk Anı Anlatın..

Ben Heycanlıydım.. Smile
sugar girl

sugar girl

Şiir  Okuduysan... Empty
MesajKonu: Geri: Şiir Okuduysan...   Şiir  Okuduysan... Icon_minitimeCuma Kas. 23, 2007 11:52 am

bir kaç kere cıktım herkes gibi ben de heyecanlamdım elbette
KiNG

KiNG

Şiir  Okuduysan... Empty
MesajKonu: Geri: Şiir Okuduysan...   Şiir  Okuduysan... Icon_minitimeC.tesi Kas. 24, 2007 12:35 am

ben daha 1 e gidiyodum
şiiri yanlıs sölemiştim heyecandan 5 kıtalık bi şiirdi unutmustum sonra düzelttim
ulas

ulas

Şiir  Okuduysan... Empty
MesajKonu: Geri: Şiir Okuduysan...   Şiir  Okuduysan... Icon_minitimePaz Ara. 02, 2007 7:21 am

bu okulda yeni olduğum için ilk kürsüye çıkışım bu dönem öğretmenler günündeydi.ilk başta heycanın doruk noktaya gelmiş olduğunu hepiniz tahmin ediyorsunuzdur ama sonra geçti gitti ve bitti the end mutlu son farao
evanescence_7/c

evanescence_7/c

Şiir  Okuduysan... Empty
MesajKonu: Geri: Şiir Okuduysan...   Şiir  Okuduysan... Icon_minitimeCuma Ara. 14, 2007 10:29 am

ben ilk 1. sinifta andimizi okumusdum ay heycandan her kelimeden sonra eeee diyip duruyodum andimiz biterkende nefes nefese kalmistim bi baktim herkes guluo sordum nie guluyosunuz yaa die yanimdaki cocukta oda bilmeki eeeee dusunmem gerek eee dedi bende utanc1mdan domatese dondum Embarassed
http://www.nehir-aysila.tr.gg

Şiir Okuduysan...
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-