| fevzipasaliyiz okulumuzla ilgili sorunları, , , , mı, , , , zı, , , , ve öğ, , , , retmenlerin davranı, , , , ş, , , , ları, , , , mı, , , , zı, , , , açı, , , , klayacağ, , , , ı, , , , mı, , , , z bir forum sitesi. b |
|
| Şiir Günü | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
KiNG
| Konu: Şiir Günü Cuma Kas. 09, 2007 5:16 am | |
| Burayada ATATÜRK'LE ilgili şiirleri yazalım
En son tarafından C.tesi Kas. 10, 2007 2:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | KiNG
| Konu: Geri: Şiir Günü C.tesi Kas. 10, 2007 12:39 am | |
| Atatürk
Benim, baş öğretmenim Baş öğretmenimin; Adı: Mustafa Kemal Soyadı: ATATÜRK Mustafa Kemal ATATÜRK Baş öğretmenim En büyük Türk Atatürk, Bir sen, fani Mustafa Kemal Bir de biz, Mustafa Kemal’ler Cumhuriyeti, siz kurdunuz Biz yaşatacağız Baş öğretmenimi gördüm, fikirleriyle Yürüyeceğim, daima Baş öğretmenimin izinde Bitmeyen görevini Biz tamamlayacağız Son nefese kadar, çalışıp Bizden sonrakilere Türk ulusunun Nefesinin, sönmeyeceğini Onun ebedi olduğunu, göstererek Parolanı anlatacağız Türk’üm, bizim için Yüksekliğin hududu yok Çalışmak, çalışmak, çalışmak var Asla, yılmak yok Kurtardın, Türk milletimi Hitap ettin, Türk gençliğine Yürüyor Türk gençliği, Baş öğretmenim, senin ilkelerinle Seni, Dünyaya yazdım, almadı Arşa yazdım, arşta yer kalmadı Yirmidört kasım öğretmenlerinin günü Kalbimde, gönlümde, her an sen varsın Her yılın,, üçyüz altmışbeş günü Baş öğretmenimsin ATATÜRK Berkan Gürsoy | |
| | | | Şiir Günü | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|